Πλήρες κάθετο δίκτυο εξυπηρέτησης Cosmofish

Εγγύηση ποιότητας σε όλα τα στάδια

Η Cosmofish Α.Ε. δραστηριοποιείται σε όλα τα στάδια της προσφοράς αλιευμάτων: στην αλίευση, τη διαλογή, τη συντήρηση και τη διανομή.

Αλίευση: Η Cosmofish συνεργάζεται με περισσότερους από 50 επαγγελματίες αλιείς, που έχουν τις ίδιες αρχές για ανώτερη ποιότητα προϊόντων και ταυτόχρονα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Όλα τα σκάφη αλιείας διαθέτουν συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής των αλιευμάτων VMS-ERS, καθώς και εξοπλισμό με σύγχρονα αλιευτικά εργαλεία, που έχει αναπτύξει η εταιρία μας.

Διαλογή-Συντήρηση: Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Cosmofish επιλέγει την ανώτερη ποιότητα αλιευμάτων και φροντίζει υπεύθυνα για την άψογη συντήρησή τους.

Διαχείριση-Διανομή: Το τμήμα διαχείρισης πελατών της Cosmofish εξυπηρετεί σε 24ωρη βάση τους πελάτες της φροντίζοντας να παραλαμβάνουν κάθε παραγγελία τους άμεσα και σε άριστη κατάσταση.

Δέσμευση για τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος

Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας για τη διαχείριση των αλιευμάτων, σε συνδυασμό με την παράλληλη εφαρμογή των συστημάτων πιστοποίησης HACCP& ISO, η Cosmofish αποδεικνύει έμπρακτα το σεβασμό της στη διατήρηση της θαλάσσιας χλωρίδας και πανίδας.